Deep Spinner fruitautomaat

De fruitautomaat Deep Spinner is een creatie van niemand minder dan Simbat. Hoe kan het ook eigenlijk anders, deze ontwikkelaar is de naam achter bijna alle online klassiekers. Het onderwater thema van de Deep Spinner gokkast kon wat beter uitgewerkt worden, maar is daarentegen wel erg leuk om op te spelen.

Dit komt vooral door de speelelementen die voor meer vermaak zorgen. Het is een spannend slot, dat beschikt over een Wild symbool en daardoor ook onverwachte winsten. Er kan altijd gratis worden geoefend op dit slot bij één van de vele casino’s op het wereldwijde web.

Hoe werkt de Deep Spinner fruitautomaat?

De Deep Spinner speelautomaat kent drie verschillende inzetmogelijkheden. Er kan met een minimaal aantal van één munt worden gespeeld en dan zal er ook slechts één winlijn actief zijn. Wil jij een hogere winstkans creëren, speel dan met een maximaal aantal van tien munten en daarmee ook tien winlijnen.

Als er met het maximale aantal munten gespeeld zal worden, dan komt er een extra Wild symbool op de rollen. Dit is de afbeelding van een zeester en deze kan voor leuke extra prijzen zorgen. Mocht er een prijs gewonnen worden, dan zal dat direct onderin het speelscherm komen te staan.

Features op de Deep Spinner gokkast

Eigenlijk is de Deep Spinner fruitautomaat vooral erg eenvoudig en makkelijk te spelen door elk soort speler. Nieuwkomers kunnen direct starten, maar wij raden wel aan om eerst even kosteloos te oefenen. Het Wild symbool is de enige feature op deze Deep Spinner van Simbat, maar daardoor zal het overzicht altijd goed blijven.