Golden Oldie fruitautomaat

Ontwikkelaars Simbat is marktleider op het gebied van ouderwetse fruitautomaten en heeft ook het Golden Oldie slot op de online casinomarkt weten te brengen. Deze speelautomaat kent een bijzondere hoeveelheid aan inzetmogelijkheden en zal menig speler positief verbazen.

Deze retro gokkast beschikt over alles wat jij zal verwachten, het is traditionele fruitautomaat waarbij de details geweldig uit de verf komen. Het zijn vooral de vele keuzes die veel spelers inspireren om juist op de Golden Oldie gokkast een gokje te wagen!

Hoe werkt de Golden Oldie fruitautomaat?

Allereerst is de Golden Oldie speelautomaat vooral erg eenvoudig. Bekijk voor je gaat speler eerst even de instellingen na, want jij mag zelf beslissen met welke inzet er gespeeld zal worden. Er moet minimaal vijf munten per spin ingezet worden, maar dit aantal kan ook oplopen tot maar liefst twintig munten per draai.

Bij een minimale inzet zal er uitsluitend op de onderste set worden meegespeeld, het gaat dan om drie rollen en vijf winlijnen. Door met meer munten te spelen zullen er meer winstkansen gecreëerd worden, aangezien er ook meer rollen beschikbaar komen en het aantal winlijnen zal stijgen. Al met al is het toch een overzichtelijk spel die niet snel zal vervelen.

Ouderwets is het beste!

Gemak staat voorop bij Simbat en dat is duidelijk te merken op de Golden Oldie gokkast. Er komen namelijk helemaal geen bijzondere functies voorbij, het is niet mogelijk om de rollen vast te zetten en er bestaat ook geen gamble functie. Dit slot is een typisch ouderwets kansspel, waarbij het puur draait om de spinnen en het geluk. Wij moeten zeggen dat dit een groot succes is gebleken.