Fruitoids gokkast

Een populaire online gokkast is de Fruitoids, deze is bedacht en ontwikkelt door het softwarebedrijf Yggdrasil Gaming. Met name de grafische elementen zijn van een zeer hoog niveau en zullen veel spelers over de streep halen om juist dit slot uit te proberen. Testen kan altijd kosteloos, klik hiervoor op de zogeheten ‘fun-modus’.

Er komen allerlei prachtige symbolen voorbij op jouw speelscherm en ook de achtergrond is perfect uitgewerkt. Gelukkig is de opzet erg standaard gehouden, wat voor een overzichtelijk spel heeft gezorgd. Daarnaast is het één van de meest luxe videoslots uit het assortiment van Yggdrasil.

Hoe werkt het Fruitoids slot?

De Fruitoids gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Leuke features op dit spel zijn de gratis re-spins en de symbolen die zomaar kunnen bevriezen. Er kan ook kans worden gemaakt op prijzen met een vermenigvuldiger van maximaal vijf keer, waardoor de hoofdprijs uitkomt op ruim zestigduizend munten.

Bevriezende symbolen

Zodra jij begint met spinnen kan het zijn dat een bepaald symbool zal bevriezen op de rollen, als dat desbetreffende symbool er vaker opstaat zullen deze ook bevriezen. Direct daarna begint een gratis re-spin, bij elke dezelfde afbeelding zal dit nogmaals gebeuren. Mocht het bepaalde symbool niet meer op de speelrollen verschijnen, dan start het reguliere spel gewoon weer opnieuw. Bij elke rol die vol zal komen te staan, zal de vermenigvuldiger omhoog schieten.